Na De Aanslag
Een paar weken na een afschuwelijke aanslag in Nederland wordt een korte parlementaire enquête opgezet om betrokkenen te overhoren over de afhandeling en of de aanslag voorkomen had kunnen worden. In drie of vier fascinerende en intense vraaggesprekken komen wanbeleid, menselijk ingrijpen en preventie op een theatrale manier aan bod. Intense een op een gesprekken dus over de voorkant en de achterkant van het gelijk.
Za. 30 sept. Vrij. 6, Zat. 7, Vrij. 13 & Zat. 14 oktober 2017

No Escape Room
Een groep mensen wordt wakker in een escape room en krijgt een simpele opdracht: “Ontsnap op tijd en overleef de nacht”. Maar tijdens het ontsnappen wordt al vrij snel duidelijk dat niet alle deelnemers van deze lugubere onderneming de uiteindelijke ontsnapping zullen halen… Met deze voorstelling op locatielaat Theatergroep Fusie zich in het weekend voor Halloween van haar gruwelijkste kant zien.
Speeldata: Vr.27, Za. 28 & Zo 29 oktober 2017

Ik Hou Al Heel Lang Van Je
Als haar oudere zus Juliette na vijftien jaar vrij komt uit de gevangenis neemt Lea haar voorlopig in huis. De dames hebben niet echt een band, maar daar wil Lea aan gaan werken. De man van Lea heeft moeite met de situatie. Juliette zat vast voor de moord op haar kind en hij veroordeeld dat. Het echte verhaal rond die verschrikkelijke gebeurtenis komt uiteindelijk op tafel in deze melodramatische voorstelling over echte mensen en hun vreselijke leed.
Zat. 2 Vrij 8, Zat 9, Vrij 15, Zat 16 december 2017

Repelsteel
Niemand weet, niemand weet, hoe de hoofdpersoon heet… Tenzij je gewoon de poster hebt zien hangen natuurlijk. In deze knotsgekke Fusieversie van dit klassieke sprookje gaat alles net even anders dan je verwacht. En gelukkig maar, want die stuurloze hysterie zorgt er voor dat het zes zondagen lang feest is voor jong en oud. Maak kennis met de zus van Repelsteel en kom er achter wat moeder de Gans in dit stuk komt doen. Je kunt 2018 niet leuker starten!
Zon 21 & 28 januari. Zon 4,11, 18 & 25 februari 2018

Als Je Een Boy-Band
Ooit waren ze ongelofelijk populair. Avond na avond traden ze op en scoorden ze de ene hit na de andere, maar dat is alweer even geleden hoor. Na een gigantische ruzie zijn de leden van een succesvolle boyband allemaal hun eigen weg gegaan en allemaal verlangen ze nu, vele jaren later, nog steeds een beetje terug naar die tijd. Dus als hun oude manager met het idee komt om een comeback album met een bijpassende tour te gaan organiseren zeggen ze uiteindelijk allemaal: “Ja”. Maar of dat wel zo’n goed idee is…?
Speeldata: Zat. 3, Vrij. 9, Zat. 10, Vrij. 16 & Zat 17 maart 2018

Festen
De schijnbaar volledig geslaagde Helge viert zijn zestigste verjaardag in het familiehotel. Zijn vrouw Else, zoons Christian en Michael, dochter Helene en tal van vrienden en intimi verzamelen zich in het etablissement voor een groot, gezellig feest. De enige grote afwezige is dochter Linda, die kort daarvoor zelfmoord pleegde. Tijdens het diner neemt Christian het woord voor een speech. Daarin verkondigt hij ten overstaan van iedereen dat zijn vader hem en Linda vroeger seksueel misbruikte. Het blijkt de eerste van een reeks gebeurtenissen waarin verschillende aanwezigen hun ware gezichten tonen.
Speeldata: Vrij. 13, Zat. 14, Vrij. 20, Zat 21, Zat 28 & Zon 29 april 2018