RSRVR DGS: rauw, grof en uniek locatietheater

Het is donderdagavond, 20 november 2014. In een tot pop-up theater omgebouwde oude industriële loods is het publiek getuige van een rauw, bloederig en soms gewelddadig drama. Locatietheater gebaseerd op de legendarische moderne filmklassieker: 'RSRVR DGS'.

Theatergroep de Fusie brengt, na het succes van Macbeth in de Raadzaal, opnieuw theater op locatie. In een afgelegen loods, aan de rand van Hilversum komen zes criminelen bijeen na een mislukte overval. Slechts een van hen zal de loods levend verlaten… Verwacht een overweldigende avond vol wapens, bloed en de nodige krachttermen. Een alternatieve theateravond om niet te missen, met aansluitend feest, net zo rauw als het stuk zelf. 

Locatie
Het verhaal van RSRVR DGS speelt zich af in een verlaten loods. Dan kan je in het theater een verlaten loods namaken, maar je kan ook het theater naar een verlaten loods verplaatsen. Na Macbeth in de Raadzaal eerder dit jaar heeft Theatergroep de Fusie de smaak van locatietheater te pakken. Opnieuw hebben ze een locatie weten te vinden die perfect bij het stuk past. Ditmaal is dat het terrein van Werf35: creatief, bruisend, maar 's avonds spookachtig verlaten. In de oude industriële zoutloods van deze voormalige Hilversumse gemeentewerf verrijst eind november een heus pop-up theater, compleet met tribune, bar, licht en muziek, want na iedere voorstelling borrelen en feesten we na op deze spannende locatie!

Werf 35 ligt aan de Mussenstraat langs het spoor aan de oostkant van Hilversum. We wachten u op bij de slagboom. Parkeren van fiets en auto kan op het terrein. De loods warmt op met koffie, thee, wijn en bier vanaf 19:30 uur. Als het erg koud is neem dan een deken mee...

Data
Vanaf donderdag 20 november 2014, aanvang voorstelling: 20:30 uur

Speeldata: 20, 21, 22, 28 & 29 november