Theatergroep Fusie

Theatergroep Fusie is een rasecht Hilversums theatergezelschap met bijna 50 leden, veel enthousiasme en een flinke dot ambitie. 
De afgelopen jaren heeft Fusie als theatergroep bewezen theater te maken waar een groeiend enthousiast publiek voor is. Met stukken als bijvoorbeeld ‘As Gay as it gets’, ‘Macbeth in de Raadzaal’, ‘De Vergadering’ en ‘de Zeven Zonden’ wist het publiek ons in grote getalen te vinden én te waarderen en heeft Fusie zich op de Hilversumse kaart gezet. Ook onze kinderstukken kunnen rekenen op honderden kleine en grote fans. Wij spelen minimaal 4 stukken per jaar, variërend van drama, vrolijke, vaak muzikale kinderstukken tot grote spektakelstukken.

Fusie: een eigenzinnig en eigentijds gezelschap

Fusie is meer dan alleen maar een theatervereniging. Onze leden voelen zich gezamenlijk verantwoordelijk voor het totale reilen en zeilen binnen de vereniging. Van grafisch ontwerp van de posters, het ontwerpen van de kleding tot en met het schrijven van de stukken: we regelen het voor het grootste deel met elkaar en dat maakt ons uniek. Bij Fusie kun je dan ook naast spelen, achter de schermen je hart ophalen in de techniek, de productie of bij het maken van stukken. 

Fusie: wij staan niet stil

Voorlopig is het Theater Santbergen aan de Noorderweg 2 in Hilversum onze thuisbasis. Daar repeteren wij en daar vinden de meeste voorstellingen plaats. Ook spelen we soms op locatie elders in de regio. Dat zijn mooie uitdagingen die creatieve producties opleveren.

Kaarten voor een van onze voorstellingen kun je bestellen via de website. Graag zien we jou met al je vrienden en vriendinnen bij een van onze voorstellingen! Tot dan.